Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Долинянська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04326939) був реорганізований і увійшов до складу Мурованокуриловецької громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Проводжали в армію солдатів

              2 березня 2015 року громада сіл Долиняни і Кривохижинці зібралася біля сільської ради на першу годину дня. Зібралися не на мітинг і не на гулянку, а щоб провести своїх односельчан, 7 чоловіків, на службу до ЗСУ. Четверта хвиля мобілізації дійшла і до Долинянської сільської ради.

              Обличчя в усіх похмурі, у жінок на очах сльози. Так вони розуміють, хлопцям прийдеться проходити службу на сході України, їх чекають тяжкі випробування.

               Успіхів у службі, берегти своє здоров'я і життя, не забувати рідне село і домівку, повернутись усім живими до додому, побажав призовникам  у своєму виступі сільський голова Володимир Городинський. 

                  Розказав хлопцям про те, як себе вести в зоні бойових дій, розвідник 128 бригади, яка була в оточені під  Дебальцевим , Максим Городинський.  Будучи у коротко терміновій відпустці, він  приїхав  у село до своєї бабусі.   

                     Громада довготривалими оплесками провела  своїх односельчан-призовників, з побажаннями  скорого повернення живими і здоровими до дому.

« повернутися до списку новин

Мурованокуриловецька районна державна адміністрація

Главная (не только автобусы)

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *